الحمدلله.
نسبت دادن این اجر و فضل به این دعا یا دیگر ادعیه و اذکار بدون دلیل از قرآن و سنت، درست نیست.
اثری که در این سؤال آمده در کتب علما نیامده و محدثان در کتب مسند خود روایتش نکردهاند بنابراین نشر آن میان مردم و گفتن آن به عنوان حدیث جایز نیست مگر برای بیان ضعف آن و واجب است که مسلمانان از انتشار دروغ و نسبت دادن آن به دین خودداری کنند و از سهل انگاری در این زمینه برحذر باشند و کسی که در این مورد سهل انگاری کند نصیبی از دعای پیامبر ـ صلی الله علیه وسلم ـ و نفرین او خواهد داشت که دربارهٔ کسانی که بر وی دروغ میبندد بیان کرده است.
از شیخ ابن عثیمین ـ رحمه الله ـ پرسیده شد:
دعای کسی که بگوید: لا إله إلا الله عدد ما كان وما يكون ، وعدد حركاته ، وعدد خلقه من خلق آدم حتى يبعثون، تا چه حد صحیح است؟
ایشان پاسخ دادند:
این دعا بیشتر به تکلف و زیادهروی شبیه است و اگر میگفت: سبحان الله وبحمده، عدد خلقه، یا میگفت: لا اله الا الله عدد خلقه، به جای همهٔ آن دعاها کافی بود و این نیز از اذکار پیامبر ـ صلی الله علیه وسلم ـ بود که: سبحان الله وبحمده عدد خلقه ، سبحان الله وبحمده رضا نفسه ، سبحان الله وبحمده زنة عرشه ، سبحان الله وبحمده مداد كلماته .
این جامعترین حالت تسبیح است، اما این چیزهایی که برخی از مردم میگویند و از سجع و آهنگین بودن آن و معنی ابتکاریاش خوششان میآید، رها کردنش و گرفتن آنچه در سنت آمده بهتر و همان خیر است».
(لقاءات الباب المفتوح: ۶۳/ ۱۴).
والله اعلم.