سه شنبه 9 رمضان 1445 - 19 مارس 2024
فارسی

روزهٔ روز عرفه به نیت قضای روزهٔ یک روز از رمضان

سوال

من روز نهم ذی الحجه یعنی روز عرفه را روزه گرفتم و نیت کردم که روزه‌اش به عنوان قضای یک روز از رمضان باشد. آیا روزهٔ روز عرفه را اگر با نیت قضای روزهٔ رمضان انجام دهم کافی است یا خیر؟

متن پاسخ

الحمدلله.

روزه گرفتن روز عرفه به عنوان قضای روزهٔ رمضان ـ اگر نیت قضا کند ـ درست است.

انجمن دائم تحقیقات علمی و فتوا.

شيخ عبد العزيز بن عبد الله بن باز، شیخ عبد الرزاق عفيفي، شیخ عبد الله بن غديان، شیخ عبد الله بن قعود.

فتاوى اللجنة الدائمة للبحوث العلمية والإفتاء (۱۰/ ۳۴۶، ۳۴۷).