ختنه و نام جدید برای تازه مسلمان

سوال

ن جوانی دانمارکی هستم و مدتی است به اسلام علاقمند شده‌ام و اکنون به مرحله‌ای رسیده‌ام که به تمام معنی مطمئنم می‌خواهم مسلمان شوم، اما چند سوال دارم:
ـ آیا برای اینکه مسلمان شوم باید حتما ختنه کنم؟ البته این چیزی است که با کمال سرور خواهم پذیرفت، اما در صورت لزوم آیا این کار را باید از طریق پزشک انجام دهم یا خودم آن را انجام دهم؟
ـ من احساس می‌کنم تغییر اسمم پس از آنکه مسلمان شوم واقعا چیز خوشحال کننده‌ای است، اما دوست دارم بدانم چه نامی از نام‌های زیر برایم مناسب‌تر خواهد بود؟ قاسم، عاصم، تیم الله، یا سعید؟ بسیار ممنون خواهم بود اگر به نامه‌ی من پاسخ دهید.

متن پاسخ

الحمدلله.

حمد و سپاس شایسته‌ی الله است که شما را به این راه هدایت کرد و این هدایت صرفا از سوی اوست. این خبر بسیار خوشحال کننده‌ای است و امشب از قصد شما برای اسلام آوردن بسیار مسرور شدیم. از الله می‌خواهیم به شما توفیق حق و ثبات بر اسلام عطا کند.

درباره‌ی سوال اولتان اگر ختنه برای شما زیانی (بدنی یا روانی) ندارد می‌توانید نزد جراحی که به تجربه و مهارتش اعتماد دارید آن را انجام دهید، اما اگر زیانی برایتان دارد اشکالی ندارد ختنه نکنید و این به اسلام شما زیانی نمی‌رساند.

اما در مورد تغییر نام، بهترین نام‌ها نزد الله عبدالله و عبدالرحمن است است، همانطور که در حدیث صحیح نزد مسلم (۳۹۷۵) از پیامبر ـ صلی الله علیه وسلم ـ روایت شده است.

و اگر می‌خواهید از میان نام‌هایی که خودتان برای ما فرستاده‌اید یکی را برایتان انتخاب کنیم می‌توانید نام عاصم را بر خود بگذارید که در زبان عربی به معنای حافظ یا نگهدارنده است.

از الله برای شما در سایه‌ی اسلام زندگی همراه خوشبختی خواهانیم.

منبع: شیخ محمد صالح المنجد