سه شنبه 9 رمضان 1445 - 19 مارس 2024
فارسی

آسانی وارد شدن به دین اسلام

سوال

پدر من اصالتا آفریقایی و تبعه‌ی آمریکا است و مادرم سفیدپوست است. من درباره‌ی اسلام بسیار تحقیق کرده‌ام و اکنون که شانزده سال دارم واقعا می‌خواهم مسلمان شوم. می‌خواهم بپرسم آیا چنین کاری برایم امکان دارد؟

متن پاسخ

الحمدلله.

یکی از محاسن و ویژگی‌های اسلام این است که در آن رابطه‌ی میان بنده و پرودگار مستقیم و بدون واسطه است و از دیگر محاسن آن این که وارد شدن به اسلام نیازی به هیچ مراسم و طی مراحل خاصی که میان بشر وجود دارد و یا موافقت کسی نیست، بلکه اسلام آوردن بسیار ساده و آسان است که هر انسانی ولو آنکه در بیابانی دور یا اتاقی بسته باشد قادر به آن است و همه‌اش چیزی نیست جز به زبان آوردن دو جمله‌ی زیبا که همه‌ی معانی اسلام را در خود دارد و در بر گیرنده‌ی اقرار به بندگی انسان برای پروردگار و تسلیم شدن در برابر اوست، و اعتراف به اینکه او معبود و مولا و حاکم مطلق است و اینکه محمد بنده‌ی الله و پیامبر اوست که پیروی از او در آنچه به وی از سوی پروردگارش وحی شده واجب است و اطاعت او از اطاعت پروردگار عزوجل است. هرکه این شهادتین را از روی یقین بگوید و به آن مومن باشد مسلمان شده و از جمله‌ی مسلمانان گشته و از همه‌ی حقوق مسلمانان برخوردار می‌شود و وظایفی که بر عهده‌ی دیگر مسلمانان است بر عهده‌ی وی نیز خواهد بود. سپس مستقیما به انجام آنچه خداوند بر وی واجب گردانده و تکالیف شرعی مانند نمازهای پنجگانه در وقت آن و روزه‌ی ماه رمضان و دیگر واجبات می‌پردازد.

بنابراین دانستید که می‌توانید همین الان مسلمان شوید، بنابراین غسل را به جای آورید و بگویید: أشهدُ أنلا إلهَ إلا الله وأشهدُ أنَّ محمداً عبدُهُ ورسولُه. برای مطالعه‌ی بیشتر به بخش اسلام آوردن در همین صفحه مراجعه نمایید.

خداوند شما را به سوی هر خیر و نیکی توفیق دهد و گام‌هایتان را استوار گرداند و خوشبختی دنیا و آخرت را به شما ارزانی دارد. والسلام علی من اتبع الهدی.

منبع: شیخ محمد صالح المنجد