شنبه 11 شوال 1445 - 20 آوریل 2024
فارسی

بسیار به اسلام نزدیک شده است

سوال

من هندو هستم و میل شدیدی به اسلام پیدا کرده‌ام. صفحه‌ای مانند سایت شما رحمتی از سوی خداوند برای میلیون‌ها جوان مانند من است و به زودی ان شاء الله پیوستن خودم به جهان اسلام را اعلام خواهم کرد. خواهش می‌کنم دعا کنید تا وارد این دین شوم و امیدوارم که کارهای خوبی که افرادی مانند شما انجام می‌دهند به توفیق خداوند ادامه داشته باشد.

متن پاسخ

الحمدلله.

ثنای شما را سپاسگزاریم و برای این تصمیم به شما تبریک می‌گوییم و دعا می‌کنیم که خداوند شما را هرچه زودتر به این دین وارد سازد و می‌گوییم: خداوندا هدایت بنده‌ات به راه راست را تسریع ببخش و هدایت زود را برای او مقدر بگردان.

این را هم ـ ای خردمند ـ بدان که باید در این راه گام‌هایی عملی برداری و کسی که خداوند هدایت را برای او مقدر ساخته، این مسیر را برایش آسان می‌کند. پس دعوت پروردگارت را لبیک بگو و شهادتین را به زبان بیاور و اسلام بیاور و عبادت کن و به یاد داشته باش که انتظار بیشتر به سود شما نیست زیرا تو نمی‌دانی که اجل کی فرا خواهد رسید و شاید بدانی که تاخیر در ورود به اسلام باعث از دست رفتن پاداش بسیاری می‌شود که اگر در اسلام آوردن عجله بکنی آن را از دست نخواهی داد و هر نماز یا صدقه یا روزه یا ذکر الله یا صلهٔ رحم یا قرائت قرآن و دیگر اعمال، اجر آن را در مدت انتظار و تاخیر از دست خواهی داد. بنابراین اقدام کن و تردید نداشته باش و کمر همت ببند و منتظر نباش و اقدام به تغییر دین و انکار نزدیکان را بزرگ نبین، زیرا کسی که حق را بشناسد در راه آن قربانی می‌دهد و صبر پیشه می‌سازد. از ته دل برای شما توفیق و سداد و هدایت و صبر در راه حق را خواهانیم والسلام علی من اتبع الهدی.

منبع: شیخ محمد صالح المنجد