حکم دعا بین اقامه و شروع نماز

سوال

متوجه شده‌ام که برخی از نمازگزاران وقتی مؤذن اقامه را به پایان می‌رساند دستان خود را به دعا بلند می‌کنند و پیش از تکبیرهٔ احرام دعا می‌کنند. آیا این کار از رسول الله ـ صلی الله علیه وسلم ـ وارد شده است؟

متن پاسخ

الحمدلله.

«این کار اساسی ندارد و از رسول الله ـ صلی الله علیه وسلم ـ وارد نشده که بین اقامه و شروع نماز دعایی کرده باشند، و از ایشان ثبت نشده که در این جایگاه دستانشان را به دعا بالا برده باشند، و بلکه شایسته نیست که کسی چنین کند زیرا خلاف سنت است».

شیخ عبدالعزیز بن باز رحمه الله

(فتاوی نور علی الدرب: ۲/۱۰۵۸).

منبع: شیخ عبدالعزیز بن باز رحمه الله، فتاوی نور علی الدرب (۲/۱۰۵۸)