جمعه 17 شوال 1445 - 26 آوریل 2024
فارسی

کودکش تنها بیست درصد به شیردهی طبیعی وابسته است، آیا اجازه دارد روزه نگیرد؟

سوال

کودک من حدود یک ماه دارد و تنها به نسبت بیست درصد به شیردهی طبیعی وابسته است چون شیر من کم است و بقیهٔ شیردهی‌اش از طریق شیشه و شیرخشک تامین می‌شود. من در کشوری زندگی می‌کنم که ساعات روزه‌اش حدود ۱۷ ساعت است. حکم روزه برای من چیست؟

متن پاسخ

الحمدلله.

این پرسش را بر شیخمان عبدالرحمن الراک ـ حفظه الله ـ عرضه کردم. ایشان گفتند:

«روزه نمی‌شود، سپس روزه‌اش را در روزهایی که کوتاه است قضا می‌کند».

پاسخ شمارهٔ (205907 ) را ببینید.

والله اعلم.

منبع: شیخ محمد صالح المنجد