استفاده از دارو به هدف جلوگیری از عادت ماهیانه در حج جایز است

سوال

آیا برای بانوان جایز است برای جلوگیری از پریود (عادت ماهیانه) از دارو استفاده کنند تا بتوانند همراه با دیگران حج کنند؟

متن پاسخ

الحمدلله.

برای زن اشکالی ندارد به هدف جلوگیری از عادت ماهیانه در ایام رمضان از دارو استفاده کند تا بتواند همراه مردم روزه بگیرد، و همینطور در ایام حج تا بتواند همراه با مردم طواف کند و اعمال حجش دچار مشکل نشود. اگر به جای این قرص‌ها راه دیگری برای توقف عادت ماهیانه بیابد و مشکل شرعی یا زیان بدنی نداشته باشد، استفاده از آن نیز بلا مانع است». شیخ عبدالعزیز بن باز رحمه الله

منبع: فتاوی ابن باز (۱۷/ ۶۰)