شنبه 18 شوال 1445 - 27 آوریل 2024
فارسی

روکش دندان با رنگ سفید دائمی

سوال

دندان‌های من الحمدلله برایم هیچ مشکلی ایجاد نمی‌کنند، جز آنکه رنگشان زرد است و روی آن لکه‌های سفید دارد و این باعث می‌شود همواره شرمنده و خجالت‌زده باشم. من دربارهٔ سفید کردن دندان پرسیدم اما گفتند این کار برای من جواب نمی‌دهد چون رنگ دندان‌هایم متفاوت است و گفتند که نوعی روکش دائمی دندان وجود دارد که رنگ آن طبیعی است و مشکل من را برطرف خواهد کرد. حکم انجام این کار چیست؟

متن پاسخ

الحمدلله.

روکش دندان به شکلی که گفتید اشکالی ندارد حتی اگر رنگ آن دائمی باشد؛ زیرا اصل بر مباح بودن است و برای این کار مانعی شرعی نمی‌دانیم.