شنبه 11 شوال 1445 - 20 آوریل 2024
فارسی

عیدی دادن به کودکان در عید فطر و قربان

سوال

ما کودکانی کم سن و سال داریم و عادت ما این است که بر حسب عیدی که هست، چه عید فطر و چه قربان، به آنان چیزی به نام عیدی می‌دهیم که مبلغی مختصر است و هدفمان شاد کردن قلب کودکان در عید است. آیا این کار بدعت نیست یا مشکلی ندارد؟

متن پاسخ

الحمدلله.

«این کار هیچ اشکالی ندارد و بلکه از عادات نیک است و شاد کردن مسلمان ـ بزرگ باشد یا کودک ـ مسئله‌ای است که شرع مطهر به آن ترغیب کرده است.

و بالله التوفيق ، و صلى الله على نبينا محمد و آله و صحبه و سلم».

انجمن دائم تحقیقات علمی و فتوا.

شيخ عبد العزيز بن عبد الله بن باز، شيخ عبد العزيز آل الشيخ، شيخ صالح الفوزان، شيخ بكر أبو زيد.

(فتاوى اللجنة الدائمة للبحوث العلمية والإفتاء: ۲۶/ ۲۴۷).