شنبه 18 شوال 1445 - 27 آوریل 2024
فارسی

یک رکعت به یکی از سلام‌های تراویح افزوده است

سوال

امام در نماز تراویح به رکعت سوم رفته و نمازش را به پایان رسانده سپس به او گفته‌اند که به جای دو رکعت، سه رکعت خوانده است. آیا باید به سجدهٔ سهو برود یا نمازش را چهار رکعت کامل کند؟

متن پاسخ

الحمدلله.

این سؤال را به شیخ محمد بن صالح العثیمین ـ رحمه الله ـ عرضه کردیم؛ ایشان چنین پاسخ دادند: سجدهٔ سهو را به جا می‌آورد، سپس نماز [تراویح] را دو رکعت، دو رکعت کامل می‌کند، مانند آنکه این [اشتباه] در [نماز] فرض [رخ داده] باشد.

والله اعلم.

منبع: شیخ محمد بن صالح العثیمین