شنبه 18 شوال 1445 - 27 آوریل 2024
فارسی

اگر به برادر زنش بگوید: خواهرت طلاق است، آیا طلاق واقع می‌شود؟

سوال

آیا اگر همسرم به برادرش بگوید: خواهرت طلاق داده شده، طلاق واقع می‌شود؟

متن پاسخ

الحمدلله.

اگر شوهر به برادر خانمش بگوید: خواهرت طلاق است، و منظورش [از خواهرت] همسرش باشد [نه خواهری دیگر] مانند آن است که بگوید: زنم طلاق است، یا همسرم طلاق است، و طلاق واقع می‌شود و در طلاق شرط نیست که در برابر همسرش باشد یا زنش آن را بشنود.

طلاقی که اینجا واقع می‌شود یک طلاق است و اگر طلاق اول یا دوم باشد شوهر می‌تواند در مدت عده به همسرش برگردد.